logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Zaagbedrijf Groningen

Voor allerlei zaagwerkzaamheden gaat u in zee met VBZ Veenstra. We zijn gevestigd in Groningen, maar ons werkgebied strekt zich uit over heel Noord Nederland. Sinds 1988 leveren wij goede service en maatwerk. Voor Zaagbedrijf Groningen staat vakbekwaamheid en een garantie dat wij kwaliteit leveren voorop. Dat is wat we leveren en onze belofte aan de klant.

Hoogstaand Zaagwerk Groningen door gebruik van diamanten boren

Door het gebruik van diamanten boren leveren wij hoogstaand werk bij al uw zaagwerk. Om welke steensoort het ook gaat, wij brengen uw werkzaamheden tot een goed einde. Onze werkzaamheden bestaan uit onder andere het aanbrengen van sparingen in wanden en muren, dit kan zowel in beton als kanaalplaten en metselwerk. Denk verder aan het aanbrengen van krimpvoegen, het inzagen van asfalt en zaagwerk voor sloopwerk. Bij het zagen maken we bijvoorbeeld gebruik van de volgende soorten zagen: handmachines, vloerzagen, wandzagen op rail, asfaltzagen en verse-beton zagen (met of zonder kitvoeg). Zaagbedrijf Groningen werkt voor grote aannemers en bedrijven maar ook de ‘kleine’ aannemer of bedrijf, alsook particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Extra diensten

Naast onze normale werkzaamheden kunnen we bij particulieren, bedrijven en andere organisaties de volgende diensten leveren: boucharderen of opruwen van glad geworden betonnen of natuurstenen vloer, freeswerk en slijpwerk van betonvloeren en verse betonvloeren zagen om krimpscheuren tegen te gaan. Ook voor deze extra diensten doen we je een goed bod. Dus aarzel bij zaagwerkzaamheden niet en neem contact op met VBZ Veenstra in Groningen. Wij zijn u partner in Groningen en omgeving.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl