Over Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf

Vakbekwaamheid en de daaraan gekoppelde kwaliteitsgarantie is voor VBZ in Grootegast het uitgangspunt voor de relatie met klanten. Vakbekwaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Ook het nakomen van gemaakte afspraken is voor ons heel belangrijk en mag u van ons verwachten.

Referenties

De oprichting van Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf

De heer Veenstra begon na een LTS-opleiding in de bouw als loodgieter en cv-monteur. Daarna was hij tien jaar voor een bedrijf vertegenwoordiger in bevestigingsmateriaal, zaagbladen en diamantboren. In deze periode verkocht hij veel en zag hij dat hier duidelijk een markt voor was. Vooral toen het diamantboren in de bouwnijverheid op kwam zetten. Toen hij dat zag gebeuren besloot hij voor zichzelf te beginnen. Op 1 maart 1988 nam de heer Veenstra een kleine, bestaande onderneming op het gebied van betonboren over en vestigde hij zich als zelfstandig ondernemer in een pand aan de Bovenweg in Grootegast. Daarmee zat hij met zijn bedrijf in het hart van de drie noordelijke provincies, waarbij er van origine al een extra sterke binding bestond met de Friese klantenkring

Het werkgebied van VBZ ligt in principe in de drie noordelijke provincies en Grootegast is daarbij ideaal gelegen. 

De heer Veenstra startte Veenstra Betonboor & Zaagbedrijf, ofwel VBZ met twee werknemers. Inmiddels heeft VBZ acht mensen aan het werk en zes bussen op de weg. In 2007 is het bedrijf van de Bovenweg 35 naar de Legolaan 10 te Grootegast verhuisd. In 2019 is de heer Veenstra met pensioen gegaan en is het bedrijf overgenomen door zijn stiefdochter en schoonzoon, Rodney en Jolanda Heinkens. Daarmee is het bedrijf in de familie gebleven en onder dezelfde naam voortgezet. 

Contact opnemen