logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Zaagbedrijf Friesland

Bent u op zoek naar een professioneel zaagbedrijf in Friesland? Dan staat Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf graag voor u klaar met een maatwerk dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring als zaagbedrijf in Friesland zijn wij altijd in staat om u een service aan te bieden die uitstekend aansluit bij uw behoeften. Wij bekijken graag samen met u wat nodig is om de werkzaamheden naar wens te laten verlopen. Zo kan ons zaagbedrijf in Friesland u altijd het beste eindresultaat garanderen.

Een samenwerking met ons zaagbedrijf in Friesland

Wanneer u besluit gebruik te maken van ons zaagbedrijf in Friesland, dan gaan wij graag de samenwerking met u aan. Wij zijn van mening dat korte communicatielijnen zorgen voor heldere afspraken. Wij komen onze afspraken altijd na en zorgen ervoor dat wij optimaal voldoen aan uw verwachtingen. U heeft in alle gevallen slechts met een enkel aanspreekpunt te maken. Dit betekent dat u een goede samenwerking aan kunt gaan met ons zaagbedrijf in Friesland. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst meer wilt weten over wat ons zaagbedrijf in Friesland voor u kan betekenen voordat u besluit om al dan niet met ons in zee te gaan. Wij nodigen u dan ook uit eens vrijblijvend contact op te nemen met ons zaagbedrijf in Friesland, voor meer informatie of deskundig advies. U kunt bellen naar 0594-613257 of mailen naar info@vbz-grootegast.nl. Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf is te vinden aan de Legolaan 10 in Grootegast. Wij zijn u graag van dienst, ook wanneer u een offerte wenst te ontvangen.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl