logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Vacature betonboorder

Bent u een betonboorder met ervaring en bent u fulltime beschikbaar? Dan zijn wij bij Veenstra Betonboor & Zaagbedrijf op zoek naar u! Solliciteer vandaag nog en wie weet komt u binnenkort ons team versterken in Grootegast, Groningen. Wij verzekeren u van een leuke baan, bij een gecertificeerd bedrijf in een leuke werkomgeving.

Werken als betonboorder

Wilt u graag bij Veenstra Betonboor & Zaagbedrijf in Grootegast aan de slag als onze nieuwe betonboorder? Wij bieden namelijk een leuke werksfeer met gezellige collega’s, een goed salaris én de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij ons bedrijf. In ruil daarvoor vragen wij iemand die technisch inzicht heeft, ervaring in de bouw heeft, een flexibele instelling en werkhouding heeft, in het bezit is van een VCA diploma en rijbewijs B (eventueel E). Uw werkzaamheden bij VBZ zullen het volgende inhouden: het uitvoeren van boor- en zaagwerk in beton en steen met de hulp van diamantgereedschap.

Solliciteer nu

Herkent u zich in het bovenstaande profiel en woont u in Grootegast of in de omgeving? Dan zien we u graag bij ons op gesprek. Solliciteer snel op deze vacature zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. U kunt een sollicitatiebrief sturen naar VBZ, Legolaan 10, 9861 AT Grootegast of u kunt uw sollicitatiebrief met motivatie mailen naar info@vbz-grootegast.nl. Wilt u meer informatie weten over de vacature en/of ons bedrijf? Dan kunt u of mailen naar het bovenstaande e-mailadres of ons bellen op het nummer 0594 – 613257.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl