logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Leerling betonzager Groningen

Zagen in beton is een specialistisch werk dat niet veel mensen beheersen. U zult dan ook niet snel een gespecialiseerde betonzager vinden. Vaak zijn er aannemersbedrijven die dit werk wel uitvoeren, maar zij doen dit naast vele andere werkzaamheden. Als u wilt dat het werk goed en deskundig wordt uitgevoerd dan kunt u het beste een specialist inschakelen. Wij leiden deze specialisten ook op binnen ons bedrijf. Een leerling betonzager Groningen is bij ons dan ook prima op zijn plaats. Er is voldoende werk in de bouwsector en dus is het leren van dit vak een garantie voor een mooie carrière.

Word nu leerling betonzager Groningen

Bent u op zoek naar een baan in de bouw of wilt u zich specialiseren binnen deze sector? Dan is het vak van leerling betonzager Groningen wellicht iets voor u. Bij VBZ zijn ervaren betonzagers werkzaam die het vak tot in de puntjes beheersen. Wanneer u zich hierin wilt specialiseren dan bent u bij ons van harte welkom. Veel aannemers doen een beroep op onze kennis en besteden het zagen van beton uit als onderaanneemopdracht aan onze specialisten. Steeds meer mensen weten ons te vinden dus er is voldoende werk.

Wilt u meer informatie over het vak van betonzager?

Werken in de bouw geeft veel vrijheid en veel afwisseling. Geen project is hetzelfde en u werkt steeds weer in een andere omgeving. Wij werken in woonhuizen en bedrijfspanden, zowel voor nieuwbouw als bij renovatie- en verbouwingsopdrachten. Meer informatie kunt u krijgen wanneer u ons belt via telefoonnummer 0594 – 61 32 57. Ook per mail zijn wij bereikbaar, ons adres is info@vbz-grootegast.nl.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl