logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Leerling betonboorder Grootegast

Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf is een uitstekende optie voor iedere leerling betonboorder in Grootegast. Als ervaren onderneming vinden wij het niet alleen belangrijk dat onze vaste medewerkers optimaal klaarstaan voor onze klanten, maar wij vinden het ook belangrijk dat er voldoende ruimte wordt geboden om het vak te leren. Met regelmaat ontvangen wij dan ook een leerling betonboorder in Grootegast waar wij het vak verder aan mogen leren.

De inzet van een leerling betonboorder in Grootegast

Wanneer wij werken met een leerling betonboorder in Grootegast, dan gaan wij uiteraard zorgvuldig te werk. Als u bij ons als klant komt, dan mag u uitgaan van een hoogwaardige service waarbij de focus altijd ligt op het bereiken van het beste eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van het gewenste eindresultaat, ook wanneer wij werken met iemand in opleiding, zoals een leerling betonboorder in Grootegast. Wij hebben niet alleen een ruime ervaring in het uitvoeren van onze werkzaamheden, maar ook in het trainen en opleiden van de beste vakmensen.

Neem contact met ons op

Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf is aan de Legolaan 10 in Grootegast gevestigd. Wanneer u meer informatie of advies wilt, dan kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen. Bel naar 0594 – 61 32 57 of stuur een mailtje naar info@vbz-grootegast.nl. Het is ook mogelijk om een online offerteaanvraag bij ons in te dienen. Wij stellen deze graag voor u op, op vrijblijvende basis. Wilt u door ons teruggebeld worden? Dan kunt u gebruik maken van onze terugbelfunctie.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl