logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Granietvloer zagen Groningen

U heeft een granietvloer in Groningen waarin gezaagd moet worden? Bijvoorbeeld voor het maken van sparingen, sloopwerk of het aanbrengen van krimpvoegen. Dat is niet te doen als u geen goed gereedschap heeft. Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf heeft dit gereedschap én de ervaring om deze klus te klaren. We zijn gevestigd in Grootegast en komen naar u toe in Groningen. We hebben zes bussen met het juiste gereedschap, dus we kunnen u altijd helpen met het zagen van een granietvloer.

U zoekt iemand die een granietvloer kan zagen in Groningen?

Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf is gevestigd in Grootegast en bedient het hele noorden van Nederland. Wij opereren ook in Groningen. We hebben veel ervaring in betonboren en het zagen in verschillende steensoorten, waaronder graniet. Vaak is het boren en zagen nodig bij nieuwbouwhuizen voor het aanleggen van leidingen, ventilatiegaten etcetera, of bij sloopwerk of het aanleggen van centrale verwarmingen. Hiervoor is specialistische apparatuur nodig wat aannnemers en c.v.-installateurs zelf meestal niet hebben. Hiervoor wordt Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf ingeschakeld, omdat wij gespecialiseerd zijn in dit soort klussen.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte bij ons aanvragen voor het zagen van uw granietvloer in Groningen. Daarvoor kunt u bellen naar ons telefoonnummer 0594 – 613257 of u kunt mailen naar info@vbz-grootegast.nl. Het bedrijf is gevestigd aan de Legolaan 10 in Grootegast, zeer centraal gelegen. Wij kunnen daardoor het hele noorden van Nederland bedienen, en dus ook Groningen. Graag horen wij of we u kunnen helpen met het zagen van uw granietvloer

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl