logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Graniet zagen Friesland

Graniet is één van de hardste natuurstenen die beschikbaar is. Het wordt gebruikt voor vele toepassingen, zowel voor woningen als voor bedrijven. Vloeren kunnen van graniet zijn, maar ook aanrechtbladen of vensterbanken. Het kan daarbij nodig zijn dat er uitsparingen worden gemaakt in het graniet. Wilt u een betrouwbaar bedrijf voor graniet zagen Friesland dan kunt u terecht bij VBZ in Grootegast. Wij hebben de juiste machines en de benodigde kennis om uw opdracht goed en vakkundig uit te voeren.

Graniet zagen is een secure klus

In graniet wordt met diamant gezaagd. Omdat het een dure natuursteen is, moet dit natuurlijk wel zorgvuldig gebeuren om niet onnodig materiaal te verspillen. Wij gebruiken de meest geavanceerde zagen voor het aanbrengen van voegen en uitsparingen in granieten platen. Heeft u een opdracht voor graniet zagen Friesland dan zijn wij u dan ook graag van dienst. Heeft u een opdracht voor het zagen van graniet dan adviseren wij u graag over de beste aanpak.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wij kunnen alle zaagwerkzaamheden in graniet vakkundig voor u uitvoeren. U kunt via de website direct een offerte aanvragen door op de daarvoor bestemde button te klikken. Wilt u dat wij u terugbellen, klik dan ook op de button en laat uw gegevens achter. Wilt u liever zelf telefonisch contact met ons opnemen dan zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0594 – 61 32 57. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vbz-grootegast.nl.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl