logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Hulp bij diamant boren in Groningen en omgeving

Voor het uitvoeren van boorklussen is het inschakelen van een professional niet direct noodzakelijk. Denk aan het ophangen van een plank aan de muur, het boren van gaten voor het leggen van leidingen, enzovoorts. Er zijn echter ook boorklussen, die u lastiger zelf uit kunt voeren. Zo is het vaak nauwelijks of helemaal niet mogelijk door gewapend beton te komen met een normale boormachine. VBZ Grootegast helpt u graag met diamant boren in Groningen en de omgeving hiervan. Diamant boren maakt het mogelijk om ook door gewapend beton te komen. 

Mogelijkheden met diamant boren in Groningen

Diamant boren in Groningen kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Vaak is een veranda of balkon van gewapend beton gemaakt. In een dergelijke ondergrond zal een gat geboord moeten worden, om het water van het balkon af te kunnen voeren. Diamant boren maakt het mogelijk om zo’n gat in het gewapend beton aan te brengen. Vervolgens kunt u op dit gat een afvoerleiding aansluiten, om het water naar de centrale riolering te leiden. Er zijn nog tal van andere voorbeelden, waarbij diamant boren wenselijk kan zijn. 

Diamant boren in Groningen met VBZ Grootegast

Wilt u ook een groot gat in gewapend beton laten aanbrengen? Kies in dat geval voor de hulp van VBZ Grootegast! Onze specialisten staan voor u klaar, om het gewapend beton naar uw wensen te bewerken. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we hoe we een gat in het gewapend beton binnen uw woning of bedrijfspand kunnen boren. 

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl