logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Chemische verankering Friesland

Als u een chemische verankering in Friesland wilt laten realiseren, dan wilt u hiervoor uiteraard een professionele partij inschakelen. Het verzorgen van een chemische verankering in Friesland is een taak voor een specialist. Er komt immers heel wat bij kijken en niet iedere onderneming heeft hier goed opgeleide mensen voor. Bent u op zoek naar een bedrijf met een ruime ervaring in het realiseren van een chemische verankering in Friesland? Dan is Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf uw partner.

Professional in het realiseren van een chemische verankering in Friesland

Als ervaren onderneming hebben wij een ruime ervaring in het realiseren van een chemische verankering in Friesland. Wij vinden het belangrijk dat de werkzaamheden professioneel, vakkundig en vooral ook veilig worden uitgevoerd. Wij zetten dan ook uitsluitend ervaren en goed opgeleide vakmensen in voor de chemische verankering in Friesland. Hierdoor weten wij zeker dat de werkzaamheden naar wens verlopen en weet u zeker dat u altijd kunt rekenen op de vakkundigheid van onze dienstverlening. Uiteraard kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden tot het verzorgen van de chemische verankering in Friesland.

Contact ons voor meer informatie over Chemische verankering Friesland

Wanneer u meer informatie wilt over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een chemische verankering in Friesland wilt laten verzorgen, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 0594-613257 of een mail sturen naar info@vbz-grootegast.nl. Wij zijn gevestigd aan de Legolaan 10 in Grootegast. Wij zijn altijd bereikbaar voor meer informatie of professioneel advies.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl