logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboorbedrijf Haren

Boren in beton is een secuur werk dat u het beste kunt uitbesteden aan vakmensen. Een gaatje in de muur boren om een schilderij op te hangen is wellicht nog wel te doen. Maar wat als er een groot gat in een muur moet worden geboord. Of uitsparingen in een muur of vloer voor het leggen van leidingen of bekabeling? Dan hebben we het over werkzaamheden van een heel ander kaliber. Voor dit soort klussen kunt u een beroep doen op het betonboorbedrijf Haren. Wij hebben de juiste kennis, ervaring en materialen om dit soort omvangrijke klussen foutloos en tijdig voor u uit te voeren.

Het betonboorbedrijf Haren levert vakwerk bij ieder project

Bent u bezig met een verbouwing, een aanbouw of nieuwbouw van een woning of kantoorpand, of een project van meerdere gebouwen? Dan bent u wellicht op zoek nar een ervaren betonboorbedrijf Haren. Een bedrijf dat de vloeren en muren kan voorbewerken zodat de installateurs aan de slag kunnen met het leggen van kabels en leidingen of het plaatsen van een keuken of badkamer. Voor dit werk doet u natuurlijk een beroep op professionals, want boren in beton is werk dat niet zomaar iedereen kan. Hiervoor is speciale kennis nodig en ook de juiste materialen. VBZ Grootegast boort met oersterke diamantboren die hun doel nooit missen.

Wij sturen u graag een offerte voor uw betonboor opdracht

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf voor het uitvoeren van betonboor werkzaamheden? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 61 32 57. U kunt ons ook een bericht sturen via ons e-mailadres info@vbz-grootegast.nl.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
0594 – 61 42 32
info@vbz-grootegast.nl