logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonwerken Groningen

Beton is één van de hardste materialen waarvan gebruik gemaakt wordt tijdens het bouwen. Maar toch moet beton soms bewerkt worden om bij voorbeeld leidingen en kabels door te kunnen voeren. Daarvoor doet u natuurlijk een beroep op een gerenommeerd bedrijf voor betonwerken Groningen zoals VBZ Grootegast. Wij hebben ruime ervaring met het bewerken van beton in zowel grote als kleine projecten. Wij maken gebruik van oersterke diamantboren voor het bewerken van beton, iedere klus kan door ons probleemloos worden uitgevoerd.

Besteed uw betonwerken Groningen uit aan de professional

Het bewerken van beton is vakwerk. Wanneer er geboord moet worden in beton kunt u dit dan ook het beste overlaten aan de vakmensen van betonwerken Groningen. Wij kunnen gaten en uitsparingen in beton maken variërend van 10 mm voor het doorvoeren van een kabel tot 1500 millimeter voor bijvoorbeeld een afvoerbuis voor een afzuigkap of een andere dikkere buis. Met onze precisie boren kunnen wij iedere klus voor u realiseren. Daarnaast kunnen wij ook uitsparingen in beton maken voor verschillende doeleinden, zoals bij voorbeeld het trekken van kabels of het leggen van leidingen. Voor iedere klus die te maken heeft met het bewerken van beton kunt u een beroep op ons doen.

Vraag nu een vrijblijvend offerte voor uw betonwerk

Bent u aan het bouwen of verbouwen en heeft u een ervaren betonwerkbedrijf nodig? Doe dan een beroep van de vakmensen van betonwerken Groningen. Wij kunnen u gegarandeerd helpen, wij hebben vele jaren ervaring met het bewerken van beton. U kunt ons bereiken door een bericht te sturen naar ons mailadres info@vbz-grootegast.nl. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 – 61 32 57.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl