logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonwerk in Groningen

Betonwerk in Groningen is een belangrijk onderdeel van de bouw. Juist omdat beton op de juiste manier bewerkt moet worden om de bouw op een goede manier te laten verlopen is het essentieel dat u dit door een specialist laat verzorgen. Daarom kan het slim zijn om VBZ erbij te halen. Wanneer beton geboord of gezaagd moet worden, dan kan dit snel en vakkundig worden gedaan. Er is dan ook veel ervaring in dit werk zodat geen uitdaging te groot of te moeilijk is.

De soorten betonwerk in Groningen

Als het gaat over betonwerk in Groningen, of in andere plaatsen in de provincie, dan gaat het vooral over zagen en boren. Zeker het boren is een klus waar veel kennis van het vak voor nodig is. Het moet bijvoorbeeld in één keer goed gebeuren. Er is geen ruimte om een keer verkeerd te boren. Laat dit daarom altijd doen door een specialist die dit kan doen aan de hand van de kennis die in de praktijk is opgedaan. Voor het zagen geldt dit natuurlijk ook.

Een offerte aanvragen

Is het nodig om betonwerk in Groningen bij u uit te voeren? Dan is het altijd slim om er eerst een offerte over aan te vragen. Dit zorgt voor een goede raming van de kosten. Aan de hand daarvan kan ingeschat worden wat er ongeveer verwacht mag worden. Zijn er echter nog meer vragen, dan kan daar ook contact over worden opgenomen. Dit kan bijvoorbeeld door te bellen met 0594-613257. Ook kan een e-mail sturen een goede optie zijn. Daarvoor staat het mailadres info@vbz-grootegast.nl open.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl