logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonvloer schuren Groningen

Een betonvloer schuren in Groningen behoort tot de uitgebreide dienstverlening van Veenstra Beton- en Zaagbedrijf. Wij hebben een jarenlange ervaring binnen de branche en kunnen de betonvloer schuren in Groningen wanneer u dit wenst. Als professionele onderneming kunnen wij u van dienst zijn met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Wij kunnen dan ook niet alleen uw betonvloer schuren in Groningen, maar bijvoorbeeld ook betonboren behoort tot onze veelzijdige dienstverlening.

Op vakkundige wijze een betonvloer schuren in Groningen

Veenstra Beton- en Zaagbedrijf kan op professionele en vakkundige wijze uw betonvloer schuren in Groningen. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren onderneming aan wie u het betonvloer schuren in Groningen met een gerust hart over kan laten, dan zijn wij gegarandeerd de juiste partij. Onze ruime ervaring en onze gedrevenheid zorgen ervoor dat wij altijd een resultaat naar wens realiseren, ook wanneer het gaat om een betonvloer schuren in Groningen.

Contact VBZ Grootegast voor het laten schuren van uw betonvloer

Voor de betonvloer schuren in Groningen maken wij gebruik van de beste materialen voor het meest uitmuntende resultaat. Natuurlijk kunnen wij u hier alles over vertellen. Wij informeren en adviseren u graag op persoonlijke basis wanneer u de betonvloer wilt laten schuren in Groningen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@vbz-grootegast.nl of door te bellen naar 0594-613257. Wij zijn gevestigd aan de Legolaan 10 in Grootegast. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd? Wij stellen deze graag voor u op. U kunt ook gebruik maken van de terugbelfunctie op onze website.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl