logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonvloer schuren Drenthe

Een betonvloer schuren in Drenthe is een flinke klus. Er wordt wel eens gedacht dat hierbij gewoon aan de slag gegaan kan worden met een schuurblok of een vel schuurpapier, maar dit is zeker niet het geval. Om een betonvloer te schuren in Drenthe is wel wat meer nodig. Beton is immers een bijzonder hard materiaal dat een speciale behandeling nodig heeft. Wanneer u een betonvloer wilt laten schuren in Drenthe, dan kunt u goed terecht bij Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf.

Op professionele wijze een betonvloer schuren in Drenthe

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de meest uiteenlopende werkzaamheden die betrekking hebben op betonbewerking. Wilt u een betonvloer laten schuren in Drenthe? Dan kunnen wij u ook zeker goed van dienst zijn. Wanneer wij een betonvloer schuren in Drenthe, dan gaan wij hierbij zeer nauwkeurig te werk. Wij werken op moderne wijze, waarbij de hoge kwaliteit van het eindresultaat altijd een garantie is. U kunt voor ons uw betonvloer laten schuren in Drenthe in zowel grote als kleinere ruimten. Wij staan klaar voor alle projecten, groot en klein, tegen een scherp tarief.

Bel gerust voor vragen over het laten schuren van uw betonvloer in Drenthe

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via info@vbz-grootegast.nl of door te bellen naar 0594-613257 wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden of over de tarieven. Wij kunnen uiteraard een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij zijn gevestigd aan de Legolaan 10 in Grootegast. Wij helpen u graag verder als het gaat om een betonvloer schuren in Drenthe.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl