logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonvloer leggen Hoogeveen

Een betonvloer leggen in Hoogeveen is een klus voor een ervaren onderneming. Het is immers belangrijk dat het eindresultaat feilloos is. Wanneer u een betonvloer wilt laten leggen in Hoogeveen of regio kunt u uitstekend terecht bij Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf. Wij zijn gevestigd in de plaats Grootegast en komen graag ter plaatse wanneer u een betonvloer wilt laten leggen in Hoogeveen. Wij hebben een jarenlange ervaring en zetten uitsluitend ervaren en goed getrainde vakmensen in voor dergelijke projecten. U kunt dan ook altijd rekenen op een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Op vakkundige wijze een betonvloer leggen in Hoogeveen

U bent bij ons van harte welkom wanneer u een betonvloer wilt laten leggen in Hoogeveen. Onze ruime ervaring wordt gecombineerd met veel vakkennis en kunde. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste resultaat garanderen. Een betonvloer leggen in Hoogeveen wordt bij ons altijd uitgevoerd door vakmensen die hun vak verstaan. Daarnaast hanteren wij nette tarieven voor het leggen van een betonvloer in Hoogeveen en omgeving. Natuurlijk kunt u altijd een vrijblijvende offerte door ons laten opstellen aan de hand van uw specifieke vraagstuk. Wij stellen deze graag voor u op.

Neem contact met ons op

Wilt u een betonvloer laten realiseren? Wij kunnen de betonvloer leggen in Hoogeveen. Wilt u eerst meer informatie, advies of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen van ons? U kunt dan altijd vrijblijvend contact opnemen via info@vbz-grootegast.nl of door te bellen naar 0594 – 61 32 57. Wij zijn u graag van dienst.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
0594 – 61 42 32
info@vbz-grootegast.nl