logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonvloer leggen Groningen

Een betonvloer leggen is een klus die u het beste aan de vakman kunt uitbesteden. De vloer moet immers strak en glad gelegd worden, want als het beton er eenmaal in ligt valt er vaak niet veel meer aan te doen als het niet goed is gegaan. Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf kan deze klus prima voor u doen. Wij doen zowel nieuwbouw als verbouwingen en renovaties en zijn dus van alle markten thuis. Wij werken zowel voor woningbouwverenigingen als bedrijven en particulieren. Samen met u bepalen wij de planning zodat u weet wanneer u de afronding van de werkzaamheden kunt verwachten.

Laat het betonvloer leggen Groningen over aan de vakman

Soms is er niet alleen sprake van een betonvloer leggen Groningen, maar moeten er aanvullende werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het aanbrengen van sleuven voor leidingen of bekabeling of het voorbereiden van de vloer voor het aanleggen van vloerverwarming. Al deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Leg ons uw plannen voor en wij bekijken samen met u wat de beste aanpak is.

Vraag een offerte aan voor het leggen van een betonvloer in Groningen

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf voor het leggen en voorbereiden van uw betonvloer. Daarnaast kunnen wij nog vele andere werkzaamheden voor u uitvoeren, meer informatie hierover leest u op de website. Wij zijn bereikbaar via e-mailadres info@vbz-grootegast.nl. Heeft u vragen over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 61 42 32.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl