logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboren Leeuwarden

VBZ Grootegast is uw betonboor- en zaagbedrijf in de regio Grootegast. Voor betonboren Leeuwarden bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Vanwege de ligging van Grootegast hebben we in de loop der jaren vele contacten gemaakt en klanten geholpen in het noordelijke deel van Nederland bij allerlei betonboor- en zaagklussen. Met diamantboren van 10 mm tot 800 millimeter maar ook grotere boren als die van 900 tot 1500 millimeter kunnen wij overweg. Wij boren luchtkanalen, gaten voor airconditioning in gebouwen of vloeren en wanden van een bedrijfspand in uitvoering. Naast boren doen we ook zaagwerk met onder andere wandzagen, asfaltzagen en betonzagen.

VBZ boort uw functionele gaten

Sinds de oprichting is Veenstra betonboor- en zaagbedrijf (VBZ) een leverancier van kwalitatief hoogstaand betonboor en –zaagwerk. VCA en CWV gecertificeerd is VBZ van alle markten thuis in bouwkundige en industriële problemen. Beton, marmer, steen of graniet; u kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het materiaal bewerken en er bijvoorbeeld gaten in boren. Van opruwen tot krimpvoegen van materiaal; de gaten die wij boren we functioneel en met een vakkundige kennis van de moeilijke en zware gereedschappen.

Meer info omtrent de diensten van VBZ?

U kunt een offerte bij ons aanvragen via de site. Of neemt u contact op met ons om problemen of vragen met betrekking tot een bepaalde klus te bespreken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0594 – 61 32 57 of per email info@vbz-grootegast.nl als u meer info wilt over bepaalde mogelijkheden of toepassingen van ons werk in de praktijk. Ook kunt u de vestiging op Legolaan 10 te Grootegast bezoeken om ter plaatse tekst en uitleg bij uw offerte te ontvangen.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl