logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboren Groningen

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra vlakbij Groningen is de specialist als het om betonboren gaat!

Bij Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra nabij Groningen zit u goed wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat onderweg kan met betonboren. Gevestigd in Grootegast zijn wij makkelijk te bereiken vanaf Groningen, maar dat geldt ook voor de rest van Noord-Nederland. Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra heeft veel ervaring als het gaat om werken met betonboren en durft zich onderhand wel een specialist te noemen. In Groningen, maar in heel Noord-Nederland hebben we al veel tevreden klanten geholpen door klussen uit te voeren, met behulp van onze kennis en ervaring met betonboren. Ook kunnen wij u met vakkundig advies bijstaan en gaan wij door ons flexibele personeel geen enkele uitdaging uit de weg. Betonboren is specialistisch werk dat belangrijk is in de bouw. De meeste bouwprojecten komen van aannemers, waarvoor wij onze betonboorkunsten mogen laten zien. Daarom kunt u voor klussen met betonboren altijd terecht bij betonboor- en zaagbedrijf Veenstra.

Alle materialen kunnen wij aan met onze betonboren: Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra nabij Groningen

Met betonboren kunnen we allerlei soorten materialen voor u aanpakken: hard, kostbaar of kwetsbaar materiaal bijvoorbeeld. U kunt dan denken aan buizen voor bijvoorbeeld de verwarming, riolering of elektraleidingen. We boren met diamant in beton, steen, marmer, graniet en andere steensoorten. Onze machines, van uiterst goede en betrouwbare kwaliteit, zijn ieder soort materiaal de baas. In de buurt van Groningen is Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra daarom hét betonboor- en zaagbedrijf voor al uw materialen. We kunnen ter plekke voor uw boren, met diameters van 10 millimeter tot 800 millimeter die we altijd op voorraad hebben. Op aanvraag kunnen we ook boren met grote diameters: tot 1.500 millimeter.

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra nabij Groningen: naast betonboren kunnen we nog veel meer. U ziet, voor klussen met betonboren kunt u uitstekend terecht bij betonboor- en zaagbedrijf Veenstra nabij Groningen. Er zijn echter nog veel andere werkzaamheden waarvoor u ons kunt inhuren. Zo zegt de naam het natuurlijk al: ook met zaagwerkzaamheden staat betonboor- en zaagbedrijf Veenstra nabij Groningen z’n mannetje. Kijk voor meer informatie eens rond op deze site, bel eens voor wat specifiekere vragen en uiteraard heten wij u maar al te graag welkom. Tot ziens bij betonboor- en zaagbedrijf Veenstra nabij Groningen, voor al uw werkzaamheden met betonboren en nog veel meer.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl