logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboren Friesland

Welkom bij Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra: voor een ervaren bedrijf met kennis over betonboren in Friesland

Op zoek naar een bedrijf met ervaring in betonboren en alle kennis daarover in de provincie Friesland? Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra staat voor u klaar! We bestaan alweer sinds 1988 en hielpen door de jaren heen klanten in heel Noord-Nederland, dus ook in Friesland kunnen wij u bijstaan met onze betonboren. Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra is gevestigd in Grootegast, dus voor Friesland eenvoudig te bereiken. We hielpen dan ook al veel bedrijven en particulieren in Friesland. Onze betonboren zijn van de beste kwaliteit, en onze kennis is groot. Daarom hebben we al veel bedrijven mogen helpen met betonboren. In Friesland kunt u bijvoorbeeld denken aan de hulp bij betonboren bij de bouw van het Zaailand. We hielpen bij grote projecten, maar staan uiteraard ook klaar voor minder grote projecten en particulieren in heel Friesland.

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra, vlakbij Friesland helpt met betonboren

Voor welke bouwklus in Friesland kunt u betonboor- en zaagbedrijf Veenstra gebruiken? Veenstra kan bij u langskomen en kan veel verschillende materialen de baas, zoals marmer, graniet, steen, beton en andere steensoorten. Ieder soort materiaal vraagt om een andere aanpak. Omdat we ervaring hebben en onze medewerkers kennis hebben van de materialen en steensoorten waarmee we werken, weten we hoe we dit varkentje kunnen wassen. Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra heeft dat al bij veel bedrijven en particulieren in Friesland gedaan. De diameters waarmee onze betonboren zijn uitgerust hebben normaal gesproken groottes van 10 tot 800 millimeters, maar op aanvraag kunnen we ook diameters van 900 tot 1.500 millimeter gebruiken bij het betonboren.

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra helpt met betonboren in heel Friesland

Bouwend Friesland kan bij betonboor- en zaagbedrijf Veenstra terecht voor een bedrijf met ervaring, de juiste materialen en kennis over betonboren. Voor vragen kunt u eens rondkijken op deze site, of bel gerust eens. U kunt op deze site ook een offerte aanvragen. Tot ziens bij Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra, de specialist voor heel Friesland!

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl