logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboren Drenthe

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra: De beste in Betonboren in Drenthe

De beste in betonboren in Drenthe? Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra staat voor u klaar! En wel met een ervaren, vakkundig en enthousiast team aan medewerkers. In de loop der jaren hielpen we bij veel projecten in Noord-Nederland, waaronder Drenthe. We hielpen met betonboren bij grote bouwprojecten in heel Drenthe en daarbuiten door advies en de juiste materiaal te leveren voor het betonboren. Dit geldt voor zowel grote ondernemers als kleinere en particuliere ondernemers in Drenthe.

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra helpt bij bouwprojecten in Drenthe met betonboren

Bouwend Drenthe kan rekenen op de hulp van betonboor- en zaagbedrijf Veenstra. We hebben betonboren met groottes van 10 tot 800 millimeter, en van 900 tot 1.500 millimeter op aanvraag. Betonboren kunnen we uitvoeren op vele materialen, zoals marmer, graniet, steen, beton en andere soorten steen. Heeft u kostbaar, of kwetsbaar materiaal, of wilt u juist een erg hard materiaal laten boren? Ook dan kunnen wij u helpen: Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra heeft er de juiste materialen en mensen voor.

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra helpt u bij betonboren, en bij veel andere bouwklussen

Behalve voor betonboren kunt u betonboor- en zaagbedrijf Veenstra vlakbij Drenthe voor nog veel meer werkzaamheden inhuren. Zo hebben we veel ervaring met het zagen van beton, steen, marmer, graniet en andere steensoorten. Daarvoor hebben we handmachines, vloerzagen, wandzagen, asfaltzagen, verse-betonzegen (met of zonder kitvoeg) en dillitatie-voegen in muren (koude-brug). Maar ook met het noemen werkzaamheden als betonboren of het betonzagen zijn we er nog niet. Voor de volgende bouwwerkzaamheden kunt u ons ook inhuren:

  • Chemische verankering (Chemische ankers of “Edilon”);
  • Sleuvenzaagwerk (t.b.v. leidingwerk);
  • Gaten boren voor inbouwdozen;
  • Renovatieroosters (ondervloerventilatie);
  • “Gestorte” betonvloeren frezen;
  • Betonvloeren slijpen (cementsluier verwijderen).

Interesse? Kijk eens rond op deze site of pleeg een belletje. Wij leggen u graag uit wat er allemaal mogelijk is. En uiteraard bent u altijd welkom bij Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra in Grootegast, vlakbij Drenthe.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl