logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboren Drachten

Zocht u op betonboren Drachten en bent u bij ons uitgekomen? Veenstra Betonboor- en zaagbedrijf is een VCA en CWV gecertificeerd bedrijf dat in al uw bouwkundige en industriƫle aangelegenheden thuis is. Ons bedrijf is gevestigd in Grootegast en daarmee goed bereikbaar in de noordelijke drie provincies waar we al jarenlang onze klantenkring en contacten aan het uitbreiden zijn. Vakbekwaam levert VBZ Grootegast al jaren kwalitatief hoogstaande diensten af. Van het gaten boren in vloeren en wanden voor bijvoorbeeld de airconditioning tot het creƫren van afzuigkappen of rookkanalen; VBZ is van alle markten thuis.

VBZ thuis in betonboren Drachten

VBZ werkt met boren van 10 tot 800 millimeter, maar ook boren van 900 tot 1500 zijn op aanvraag leverbaar. Naast boorwerkzaamheden is VBZ ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het frezen of slijpen van betonvloeren of bijvoorbeeld krimpvoegen en opruwen. Er wordt voornamelijk gewerkt met diamantboren waarmee in allerlei materialen als marmer, graniet, beton of steen functioneel geboord kan worden . Niet alleen betonboren maar ook zagen met behulp van vloerzagen tot asfaltzagen is VBZ niet vreemd. En eventueel is VBZ ook inzetbaar bij schadeherstel aan huizen of panden na afloop van (zware) aardbevingen.

Neem contact op met VBZ

Voor meer info over onze praktijken en werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen per telefoon (0594 – 61 32 57) of per email (info@vbz-grootegast.nl). Daarnaast kunt u onze vestiging bezoeken op Legolaan 10 te Grootegast. Wilt u een offerte bespreken of afspraken maken, neem dan graag contact op met ons en wij zullen in onze agenda kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl