logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboorder Hoogeveen

Boren in beton is een secuur werk dat u bij bouw- of renovatiewerkzaamheden graag aan een professional overlaat. VBZ is zo’n professional. Een ervaren betonboorder Hoogeveen die weet wat het vak inhoudt en wat er van hem wordt verwacht. Het boren van beton gebeurt met speciale apparatuur zodat de benodigde boorgaten met uiterste precisie kunnen worden aangebracht. Uw werkzaamheden kunnen vervolgens weer door. Leidingen kunnen worden gelegd, buizen getrokken, wij zorgen ervoor dat uw opdracht naar wens wordt uitgevoerd.

Doe een beroep op een betrouwbare betonboorder Hoogeveen

Wat voor soort gaten u ook nodig heeft in beton, de betonboorder Hoogeveen deinst nergens voor terug. Gaten tot 800 mm zijn geen probleem. Heeft u nog grotere gaten nodig, doe een aanvraag en wij zorgen dat het in orde komt. Ons boorwerk wordt onder andere toegepast voor het maken van een rookkanaal, een afvoer voor de afzuigkap of voor een airconditioningsysteem of voor het aanleggen van verwarmingssystemen. Bij alle klussen waar in beton moet worden geboord kunt u een beroep op ons doen.

Vraag een offerte voor uw betonboor klus

Heeft u binnenkort een klus waar een ervaren betonboorder bij nodig is? Neem dan direct contact op met VBZ. Wij ontvangen graag uw opdracht en sturen u zo snel mogelijk een scherp geprijsde en passende offerte. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@vbz-grootegast.nl. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0594 – 61 32 57. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren of uw vragen over onze dienstverlening beantwoorden.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl