logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Hulp van een professioneel betonboorbedrijf in Hoogeveen

Het boren van ventilatiegaten is doorgaans geen eenvoudige klus. In het bijzonder, wanneer deze gaten in dikke betonnen vloeren of wanden geboord moeten worden! VBZ Grootegast helpt u graag bij het uitvoeren van deze werkzaamheden, om dit makkelijker te maken. Het boren van ventilatiegaten kan onder meer noodzakelijk zijn bij de bouw van een groot appartementencomplex, een parkeergarage, enzovoorts. Ventilatiegaten zijn logischerwijs niet de enige vorm van gaten, die we voor u kunnen boren in dikke betonnen ondergronden. Lees snel verder wat ons betonboorbedrijf in Hoogeveen voor u kan betekenen.

Betonboorbedrijf in Hoogeveen inschakelen

Naast het uitvoeren van boorwerkzaamheden in Hoogeveen, helpt ons betonboorbedrijf u ook graag bij zaagwerkzaamheden. Bij de uitvoering van dergelijke werkzaamheden boren we niet alleen in beton, maar bijvoorbeeld ook in andere soorten steen, marmer en graniet. Hierbij maken we gebruik van diamant, om relatief eenvoudig door dergelijke materialen te kunnen komen. Ons bedrijf uit Grootegast boort naast ventilatiegaten ook sparingen in uw wanden en vloeren, gaten voor het aansluiten van afzuigkappen en rookkanalen, enzovoorts. Gaten kunnen met een diameter van 10 tot 800 mm geboord worden. Op aanvraag behoren ook grotere gaten tot de mogelijkheden. 

Meer informatie over hulp van ons betoonboorbedrijf in Hoogeveen

Heeft u direct hulp van een betonboorbedrijf in Hoogeveen nodig? Onze vakmensen uit Grootegast komen graag bij u langs, om de situatie te inventariseren. Op basis van deze inventarisatie kunnen we u meer vertellen, over de manier waarop we uw klus aan zullen vliegen en de hulpmiddelen die hierbij worden ingezet. Ook wanneer u nog geen concrete klus heeft, vertellen we u graag meer over onze mogelijkheden. 

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl