logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboorbedrijf Groningen

Zoekt u een professioneel betonboorbedrijf in Groningen? Kijkt u dan eens verder op de website van Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf. Hier vindt u indrukwekkende voorbeelden van ons werk en kunt u uiteraard meer informatie vinden over onze kwaliteiten als betonboorbedrijf in Groningen. Wij staan klaar voor de meest uiteenlopende projecten en zetten ons dagelijks optimaal in om de beste resultaten neer te zetten. Als u een betonboorbedrijf in Groningen nodig heeft, dan zijn wij uw betrouwbare partner.

De kwaliteiten van ons betonboorbedrijf in Groningen

Wij bieden u een breed dienstenpakket vanuit ons betonboorbedrijf in Groningen, waardoor wij u van dienst kunnen zijn op diverse gebieden. Ons betonboorbedrijf in Groningen boort niet alleen met diamant in beton, maar ook in marmer, graniet en diverse steensoorten. U kunt bij ons betonboorbedrijf in Groningen terecht voor de meest uiteenlopende boorwerkzaakheden, zoals bijvoorbeeld het laten boren van gaten voor doorvoeren voor rookkanalen, verankering en afzuigkappen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het laten boren van sparingen in zowel vloeren als wanden. Dit is nog slechts een greep uit onze mogelijkheden.

Ons boorbedrijf in Groningen inschakelen

U vindt ons boorbedrijf aan de Legolaan 10 in Grootegast. Als betonboorbedrijf in Groningen houden wij een breed werkgebied aan, zodat wij veel klanten naar tevredenheid van dienst kunnen zijn met onze service. Wilt u meer weten over ons betonboorbedrijf in Groningen? Wij helpen u uiteraard graag verder. Bel naar 0594-613257 of stuur een mail naar info@vbz-grootegast.nl. U kunt ook online een offerte aanvragen of gebruik maken van de terugbelfunctie.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl