logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboorbedrijf Friesland

Wanneer u een betonboorbedrijf in Friesland nodig heeft, dan kunt u een beroep doen op de brede dienstverlening van Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u wilt kunnen rekenen op de vakkundigheid van een betonboorbedrijf in Friesland. Wij hebben een zeer brede en gevarieerde ervaring binnen de branche en zijn al veel klanten naar volle tevredenheid van dienst geweest. Wij zetten ons dan ook altijd optimaal in om een 100% klanttevredenheid te realiseren. Dit betekent dat u altijd de beste service mag verwachten van ons betonboorbedrijf in Friesland.

Een zeer brede ervaring als betonboorbedrijf in Friesland

Wij zijn al jaren actief als betonboorbedrijf in Friesland. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende projecten opgepakt en naar wens verzorgd. Dit doen wij uiteraard ook graag voor u wanneer u een betonboorbedrijf in Friesland in wilt schakelen. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dit merkt u wanneer u kiest voor onze dienstverlening als betonboorbedrijf in Friesland. VBZ staat voor kwaliteit, vriendelijkheid, doelgerichtheid en ronduit een zeer volledige service. Daarnaast mag u bij ons ook altijd rekenen op een aantrekkelijk tarief voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wilt u meer informatie?

Uiteraard kan het zijn dan u nog vragen heeft over de mogelijkheden van ons betonboorbedrijf in Friesland. U kunt dan altijd vrijblijvend contact opnemen via info@vbz-grootegast.nl of door te bellen naar 0594-613257. Wij zijn gevestigd aan de Legolaan 10 in Grootegast. U kunt ons altijd contacteren wanneer u meer informatie of persoonlijk advies van ons wenst.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl