logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboorbedrijf Drachten

Heb je betonboorwerkzaamheden en zoek je een goede partner in Drachten of omgeving? Zoek dan niet verder want bij VBZ Veenstra Betonboorbedrijf Drachten ben je aan het goede adres. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in betonboren en levert uitstekende service. We zijn VCA en CVW gecertificeerd en lid van de Brancheorganisatie Bouwend Nederland. Kortom een betrouwbaar en uitstekend bedrijf om uw betonboorwerkzaamheden uit handen te nemen.

Betonboren Drachten door specilisten van VBZ

Tegenwoordig heeft het betonboren een zelfstandige plek ingenomen in de bouwnijverheid. Het is een specialisme dat vraagt om de juiste vakmensen. Bij Betonboorbedrijf Drachten hebben we deze specialisten in huis.

We boren in beton, steen, marmer, graniet en ander steensoorten. Wij boren bijvoorbeeld gaten voor ventilatie, sparingen in wanden en vloeren, gaten voor het doorvoeren van onder andere airconditioning of afzuigkappen. Ook verrichten we overige diensten zoals het zagen van betonvloeren en voeren we freeswerk uit. Het betonboren doen wij door middel van hoogwaardige diamantboren. De diamantboren met 10 mm tot 800 mm zijn bij ons altijd op voorraad. Op aanvraag zijn de boren van 900 mm tot 1500 mm gewoon mogelijk. Om je betonboorwerkzaamheden goed uit te laten voeren is Betonboorbedrijf Drachten de professionele partner in Friesland.

Contact betonboorbedrijf VBZ

Om een vrijblijvende offerte op te maken of informatie op te vragen kun je contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 0594 Р61 32 57. Heb je meer informatie nodig of wil je weten welke mogelijkheden er voor jouw situatie zijn, dan kun je op de contactpagina je vraag achterlaten en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Mailen kan natuurlijk ook. Je kunt hiervoor het mailadres info@vbz-grootegast.nl gebruiken.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl