logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonboorbedrijf Assen

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar betonboorbedrijf in Assen en regio? Dan is Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf de partner die u zoekt. Wij hebben door de jaren heen al veel ervaring op weten te bouwen als professioneel betonboorbedrijf in Assen en omgeving. Wij hebben onderdeel uitgemaakt van grote en kleine projecten, welke wij naar tevredenheid hebben afgerond voor onze klanten. Wanneer u zoekt naar een ervaren betonboorbedrijf in Assen, dan staan wij graag voor u klaar.

Uw ervaren betonboorbedrijf in Assen

Wanneer u een betonboorbedrijf in Assen nodig heeft, dan stelt u vanzelfsprekend enkele eisen waaraan deze onderneming moet voldoen. Op de eerste plaats moet het betonboorbedrijf in Assen natuurlijk kunnen garanderen dat de werkzaamheden naar volle tevredenheid worden afgerond. Daarnaast is het ook belangrijk dat u nette tarieven betaalt en dat u kunt rekenen op een klantgerichte service. Ons betonboorbedrijf in Assen staat garant voor hoogwaardige services tegen een aantrekkelijke prijs. Wij voeren de werkzaamheden vakkundig uit en bieden u een uitstekende service waar u altijd op kunt vertrouwen.

Neem contact op

U bent bij Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf altijd welkom wanneer u een betonboorbedrijf in Assen nodig heeft. Wij zijn u graag van dienst. Uiteraard kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen. U kunt dan bellen naar 0594 – 61 32 57 of mailen naar info@vbz-grootegast.nl. Wanneer u contact met ons opneemt via de mail, dan zorgen wij ervoor u dat u op de korte termijn een antwoord van ons kunt verwachten.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl