logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Beton zagen Groningen

Laat uw beton zagen door Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra nabij Groningen

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra heeft alles in huis om bouwprojecten in en om Groningen te helpen met bijvoorbeeld beton zagen. Niet alleen het goede materiaal, maar ook ons team van enthousiaste medewerkers is daarvoor heel geschikt. Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra is gevestigd in Grootegast en heeft daarom al veel projecten in en rondom Groningen geholpen. We bieden u vakkundig advies en helpen de projecten op weg met betonzagen. Betonzagen lijkt voor sommigen een eenvoudig karwei, maar wij kunnen naar aanleiding van jarenlange ervaring zeggen dat het efficiƫnter en betrouwbaarder is om VBZ dit werk te laten doen. Wanneer u het beton laat zagen door Veenstra nabij Groningen, bespaart u kwetsbaar of kostbaar materiaal.

De juiste materialen en de juiste mensen voor beton zagen in Groningen

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra nabij Groningen heeft een team dat enthousiast aan het zagen van beton werkt en er alles vanaf weet, doordat we in en buiten de provincie bij veel bouwprojecten een handje hielpen. Betonboren en betonzagen is namelijk specialistisch werk dat even belangrijk is als de loodgieterwerkzaamheden of die van de cv-monteur. Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra beschikt over de volgende machines voor het zagen van beton:

  • Handmachines (220 Volt) tot 20 cm. Diepte, vloer en wand
  • Vloerzagen (380 Volt) tot 50 cm. diepte;
  • Vloerzagen (diesel, 25 pk en 55 pk) tot 30 cm. diepte;
  • Wandzagen op rail (380 Volt met hydraulisch aggregaat) tot 50 cm. diepte;
  • Asfaltzagen;
  • Verse-beton zagen (met of zonder kitvoeg);
  • Dillitatie-voegen in muren (koude-brug).

Specialist uit Groningen in het zagen en boren van Beton

Waarbij kan Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra uit Grootegast, Groningen, u helpen? We hebben ervaring in het zagen van beton, maar ook in het boren daarvan. Vraag eens wat er mogelijk is door te bellen. U kunt ook altijd langskomen. Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra te Grootegast in Groningen kan u vast en zeker helpen met het zagen van beton!

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl