logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Beton zagen Friesland

Welkom bij Veenstra Betonboor- en zaagbedrijf, helpt bouwend Friesland met beton zagen
Bouwend Friesland opgelet: voor het zagen van beton kunt u terecht bij Veenstra Betonboor- en zaagbedrijf in Grootegast. Wij hielpen in de loop der jaren vele bouwprojecten. We hielpen bij grote projecten door heel Friesland. Zo mocht Veenstra betonboor- en zaagbedrijf bijvoorbeeld het beton zagen voor rekening nemen bij de bouw van het Zaailand in Leeuwarden in Friesland. Maar ook ‘kleinere’ aannemers en particulieren huurden ons in voor het zagen van beton. VBZ heeft daarom ook een ervaren team aan medewerkers en we zijn flexibel en denken met u mee.

Professioneel Beton zagen in Friesland met Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra

Sommige bedrijven of particulieren voeren het boren of zagen van beton zelf uit, maar ervaring leert dat wanneer u zelf beton gaat zaagt veel materiaal verloren kan gaan. En dat is zonde, vooral wanneer het steensoorten betreft die zeldzaam of kostbaar zijn. Voor het zagen kan Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra in Friesland de volgende zagen gebruiken:

  • Handmachines (220 Volt) tot 20 cm. Diepte, vloer en wand
  • Vloerzagen (380 Volt) tot 50 cm. diepte;
  • Vloerzagen (diesel, 25 pk en 55 pk) tot 30 cm. diepte;
  • Wandzagen op rail (380 Volt met hydraulisch aggregaat) tot 50 cm. diepte;
  • Asfaltzagen;
  • Verse-beton zagen (met of zonder kitvoeg);
  • Dillitatie-voegen in muren (koude-brug).

Daarnaast kunt u Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra voor nog veel andere klussen inhuren in heel Friesland en daarbuiten. Niet alleen zagen we beton; we hebben ook alle materialen en kennis in huis om beton te boren. Daarnaast kunnen we u helpen bij sleuvenzaagwerk, chemische verankering en kunnen we gaten boren voor inbouwdozen. Verder plaatsen we renovatieroosters voor ondervloerventilatie en frezen we ‘gestorte’ betonvloeren en kunnen we deze vloeren ook slijpen.

Vele mogelijkheden voor beton zagen in Friesland via Veenstra

Bent u bezig met een bouwproject in Friesland? Twijfel niet langer en roep de hulp in van beetonboor- en zaagbedrijf Veenstra uit Grootegast. We hebben de mensen, ervaring en de juiste materialen om u bij te staan met het zagen van beton bij bouwprojecten. Neem voor mogelijkheden van beton zagen met Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra gerust eens contact op, en we zien u graag terug!

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl