logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Beton zagen Friesland

Bent u op zoek naar een vakkundig en eerlijk bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel bouwkundig als industrieel beton zagen Friesland? Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben alle denkbare betonzagen gewoon in de bus liggen. Of het gaat om bijvoorbeeld een trapgat zagen in uw huis of het zwaardere werk in de bouw of infrastructuur. Geen probleem. Wij zijn een professioneel betonboor en zaag bedrijf en komen altijd onze afspraken na. Wij zijn breed inzetbaar voor zowel de particuliere klus als voor infrastructuur of sloop.

Kwaliteit voor alles

Vakbekwaamheid en kwaliteit staan op de eerste plaats. Ook houden wij ons aan onze afspraken en dat is onze kracht want hierdoor komen klanten terug. Veenstra Betonboor-en Zaagbedrijf bestaat sinds 1988 en is in Friesland inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

Wij zijn begonnen met twee werknemers maar inmiddels hebben wij acht mensen aan het werk en rijden er zes compleet uitgeruste bussen op de weg. Wij bieden u kwaliteit, of het nou om een het zagen van een trapgat gaat of dat u een vloerverwarming aan wilt leggen. Wij kunnen het.

Certificaten en contact

Veenstra betonboor-Zaagbedrijf is in bezit van de veiligheid checklist aannemers en het centrum veilig wonen certificaat. Veenstra betonboor-Zaagbedrijf heeft een grote klantenkring omdat hun werkgebied in principe in de drie noordelijke provincies ligt is Grootegast ideaal gelegen. Voor vragen over betonzagen kunt u mailen, bellen of langskomen.

Legolaan 10, 9861 AT Grootegast
T 0594 – 61 32 57
F 0594 – 61 42 32
info@vbz-grootegast.nl

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl