logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Beton zagen Drenthe

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra voor het zagen van uw beton in heel Drenthe: vanwege onze materialen en mensen

Voor bouwprojecten in Drenthe kunt u terecht bij Betonboor- en Zaagbedrijf Veenstra voor het zagen van beton. Wij hebben daar de juiste materialen voor, en ook de juiste mensen. Gevestigd in Grootegast helpen wij al jarenlang projecten in zowel Groningen als Friesland en Drenthe. VBZ zag het levenslicht in 1988 en heeft daarom al veel ervaring opgedaan in de bouwwereld in Drenthe en omstreken. Het klantenbestand groeide in de loop der tijd en we hebben veel tevreden klanten achtergelaten, ook in Drenthe. Dat is dan ook ons doel. Vakbekwaamheid en de kwaliteitsgarantie die daaruit voortvloeit is belangrijk voor Betonboor- en Zaagbedrijf Veenstra. Ook hebben we de juiste materialen om uw beton naar wens te zagen.

Laat het zagen van beton in Drenthe maar aan Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra over!

Wellicht vraagt u zich af of u het zagen of boren van beton zelf niet kan uitvoeren. Dat raden wij zeker af, omdat we u kunnen besparen omdat VBZ efficiƫntie kan garanderen. Bijzonder hard, kostbaar of zeldzaam materiaal vergt een vakkundige aanpak, en VBZ kan deze zeker leveren. Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra, op korte afstand van Drenthe, heeft de mensen om het beton of ander materiaal te zagen naar uw wensen, ook voor uw bouwprojecten in Drenthe. Vooraf overleggen wij uiteraard met u en geven we professioneel advies over de mogelijkheden. Om uw beton te zagen kunnen we handmachines, vloerzagen, wandzagen op rail, asfaltzagen of verse-betonzagen gebruiken. Daarnaast kunnen we een koudebrug aanbrengen door dilatatievoegen in muren.

Talloze mogelijkheden voor het zagen van beton in Drenthe

Betonboor- en zaagbedrijf Veenstra is een flexibel bedrijf dat in mogelijkheden denkt. We geven eerlijk en vakkundig advies en komen zo tot het beste resultaat voor uw bouwproject. Met het beton zagen komt meer kijken dan men aanvankelijk denkt, dus eer we beginnen hebben we graag een goed gesprek met u. Voor informatie kunt u terecht op deze site, of een belletje plegen naar VBZ. Ook staan wij in Grootegast, op kleine afstand van de provincie Drenthe, klaar om u te ontvangen en samen te werken aan het zagen van beton!

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl