logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Beton slijpen Groningen

Wilt u het beton slijpen in Groningen overlaten aan een professional? Dan kunt u goed aankloppen bij Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf. Wij zijn gevestigd in Grootegast, aan de Legolaan 10, en werken door heel de regio. Wij komen graag ter plaatse wanneer u het beton slijpen in Groningen wilt uitbesteden aan een ervaren partij. Hiervoor zetten wij onze beste vakmensen in, die veel ervaring hebben en alle nodige kennis van het vak hebben om het beton slijpen in Groningen geheel naar wens uit te voeren.

Meer dan alleen beton slijpen in Groningen

U kunt ons niet alleen inschakelen wanneer u een ervaren onderneming nodig heeft voor het beton slijpen in Groningen. Als ervaren betonboor- en zaagbedrijf bieden wij een zeer complete dienstverlening aan. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook van dienst zijn wanneer het gaat om diamant boren. Voor ieder project zetten wij het juiste materieel in, gecombineerd met de juiste vakmensen, zodat u altijd kunt rekenen op een uitmuntend eindresultaat. Wij zetten ons dan ook in om altijd een 100% klanttevredenheid te bereiken, ook als het gaat om beton slijpen in Groningen.

Neem contact op

Als u het beton slijpen in Groningen wilt uitbesteden aan onze onderneming, dan komen wij vanuit Grootegast graag ter plaatse. Wij voeren de werkzaamheden professioneel uit op uw locatie. Stuur een mail naar info@vbz-grootegast.nl of bel naar 0594 – 61 32 57 wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of advies. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij stellen deze op korte termijn voor u op.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl