logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Beton slijpen Groningen

Na het uitharden van beton, is het mogelijk dat er een cementsluier is ontstaan. Deze cementsluier kan problemen geven als u het beton vervolgens wilt bewerken met verf of een coating. Het is daarom belangrijk de cementsluier vooraf te verwijderen. Dit is een specialistische klus, die u het beste kunt laten uitvoeren door een vakman die hier brede ervaring in heeft. Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf is u hier graag bij van dienst. Onze werknemers beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen en leveren daardoor werk met een hoge kwaliteit.

De beton slijp specialist in het noorden

Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf is gevestigd in Grootegast en richt zich voornamelijk op de drie noordelijke provincies. Voor beton slijpen Groningen bent u bij ons dus op het juiste adres. Door de centrale ligging binnen deze provincies, kunnen wij altijd snel ter plekke zijn om u van dienst te zijn. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om beton op een kwalitatief hoogwaardige en professionele manier te kunnen slijpen. Daarnaast hebben wij in Grootegast een moderne, goed uitgeruste werkplaats.

Offerte op maat voor beton slijpen Groningen

Als u uw beton wilt laten slijpen door ons, dan kunnen wij een offerte op maat voor u maken. U kunt hiervoor contact met ons opnemen op telefoonnummer 0594 – 61 32 57 of per fax op nummer 0594 – 61 42 32. Uiteraard zijn wij ook per e-mail te bereiken: info@vbz-grootegast.nl. Ons kantoor bevindt zich aan de Legolaan 10 in Grootegast. Wij bespreken in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden met u.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl