logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Wilt u beton schuren te Groningen?

Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf uit Grootegast weet als geen ander hoe uiterst nauwkeurig er te werk gedaan dient te worden tijdens boor- en zaagwerk. Het is hierbij belangrijk vooral niet zelf aan de gang te gaan, in de hoop op een goede uitkomst. Zowel bouwkundige als industriƫle boor en werkzaamheden kunnen door u worden aangevraagd. Ons bedrijf is gevestigd in Grootegast, maar levert ook diensten in andere delen van het land. Dus wilt u beton schuren te Groningen, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. We komen dan graag naar u toe om de opdracht te volbrengen.

Duidelijke dienstverlening in beton schuren te Groningen

De dienstverlening van Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf kenmerkt zich door een hoge kwaliteit, stiptheid en deskundigheid. Onze specialisten beschikken over de juiste gereedschappen om de opdrachten vakkundig tot een goed einde te brengen. Wanneer u ervoor kiest om beton te schuren te Groningen, stellen we een offerte voor u op om alle bijzonderheden duidelijk en overzichtelijk te maken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en hoe de opdracht zal worden uitgevoerd. Er zal gekeken worden welke technieken het beste kunnen worden ingezet om het beton te schuren. Zo zullen de beste resultaten worden behaald.

Neem contact met ons op

Meer informatie over beton schuren te Groningen kunt u aanvragen via het contactformulier op onze website. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 – 613257 of mail ons op info@vbz-grootegast.nl. We helpen u graag met uw verzoek en zullen een overzichtelijke offerte voor u opstellen.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
info@vbz-grootegast.nl