logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Beton boren Assen

Het boren in harde steensoorten zoals graniet, marmer of beton is een specialistisch werkje waarvoor niet alleen de juiste kennis en ervaring gewenst is, maar ook de juiste apparatuur. Wanneer u hier niet over beschikt, is de kans groot dat u de klus niet naar tevredenheid kunt afronden. VBZ Grootegast is u daarom graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in betonboren en zagen en nemen u dan ook graag dit specialistische werk uit handen. Vakbekwaamheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

Boren met diamant

Voor beton boren Assen kunt u de specialisten van VBZ Grootegast inschakelen. Wij boren in harde steensoorten met diamant, bijvoorbeeld voor het realiseren van ventilatiegaten, rookkanalen of gaten voor verankering en kabeldoorvoeren. Wij beschikken over boren met diverse diameters, zodat wij elke klus naar wens kunnen uitvoeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor specialistisch zaagwerk in harde steensoorten, evenals voor diverse andere werkzaamheden zoals het slijpen van betonvloeren of bijvoorbeeld voor chemische verankering.

Op locatie of in de werkplaats

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten wat VBZ Grootegast voor u kan betekenen? Wij geven u graag advies en kunnen vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Onze werkzaamheden kunnen zowel op locatie worden uitgevoerd als in onze werkplaats aan de Legolaan 10 in Grootegast. Heeft u nog vragen? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 0594 – 61 32 57 of door een bericht te sturen naar info@vbz-grootegast.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
0594 – 61 42 32
info@vbz-grootegast.nl