werk vbz

googlemap

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
T 0594 - 61 32 57
F 0594 - 61 42 32
Minfo@vbz-grootegast.nl

Zaagbedrijf Friesland

Bent u op zoek naar een professioneel zaagbedrijf in Friesland? Dan staat Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf graag voor u klaar met een maatwerk dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring als zaagbedrijf in Friesland zijn wij altijd in staat om u een service aan te bieden die uitstekend aansluit bij uw behoeften. Wij bekijken graag samen met u wat nodig is om de werkzaamheden naar wens te laten verlopen. Zo kan ons zaagbedrijf in Friesland u altijd het beste eindresultaat garanderen.

Een samenwerking met ons zaagbedrijf in Friesland

Wanneer u besluit gebruik te maken van ons zaagbedrijf in Friesland, dan gaan wij graag de samenwerking met u aan. Wij zijn van mening dat korte communicatielijnen zorgen voor heldere afspraken. Wij komen onze afspraken altijd na en zorgen ervoor dat wij optimaal voldoen aan uw verwachtingen. U heeft in alle gevallen slechts met een enkel aanspreekpunt te maken. Dit betekent dat u een goede samenwerking aan kunt gaan met ons zaagbedrijf in Friesland. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst meer wilt weten over wat ons zaagbedrijf in Friesland voor u kan betekenen voordat u besluit om al dan niet met ons in zee te gaan. Wij nodigen u dan ook uit eens vrijblijvend contact op te nemen met ons zaagbedrijf in Friesland, voor meer informatie of deskundig advies. U kunt bellen naar 0594-613257 of mailen naar info@vbz-grootegast.nl. Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf is te vinden aan de Legolaan 10 in Grootegast. Wij zijn u graag van dienst, ook wanneer u een offerte wenst te ontvangen.

U vindt ons boorbedrijf aan de Legolaan 10 in Grootegast. Als betonboorbedrijf in Groningen houden wij een breed werkgebied aan, zodat wij veel klanten naar tevredenheid van dienst kunnen zijn met onze service. Wilt u meer weten over ons betonboorbedrijf in Groningen? Wij helpen u uiteraard graag verder. Bel naar 0594-613257 of stuur een mail naar info@vbz-grootegast.nl. U kunt ook online een offerte aanvragen of gebruik maken van de terugbelfunctie.

heeft u een vraag?
Wij bellen u terug!