logo-beeld

Veenstra
Betonboor & Zaagbedrijf

GOEDE dienstverlening | stiptheid | kwaliteit

Werkzaamheden

Referenties

Betonvloeren Groningen

Betonvloeren Groningen leggen is een specialiteit van Veenstra in Grootegast. Wij hebben vele jaren ervaring met het leggen en bewerken van alle soorten betonvloeren. Wij werken zowel aan nieuwbouwprojecten als bij renovatie en verbouwingen. Het leggen van een betonvloer vraagt specifiek vakmanschap dat wij ruimschoots in huis hebben. Nadat een betonvloer is gelegd is het werk vaak nog niet klaar. De vloer moet netjes worden afgewerkt en voorzien worden van sleuven voor leidingen en kabels. Of wellicht wilt u vloerverwarming aan laten leggen. Dan kunnen hiervoor direct door ons de voorbereidende werkzaamheden worden gedaan.

Deskundig gestorte betonvloeren Groningen

Beton storten lijkt een eenvoudig klusje, maar er komt meer bij kijken dan u wellicht denkt. Voor het leggen van strakke betonvloeren Groningen is vakmanschap en ervaring nodig. Deze ervaring hebben wij ruimschoots in huis. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u verrichten als het gaat om het boren en zagen van beton. Moeten er inbouwstopcontacten worden aangelegd in een woning, dan kan Veenstra in Grootegast hiervoor de uitsparingen in de muren maken zodat de elektricien direct aan de slag kan zodra de muren en vloeren zijn gelegd. Wij werken uiteraard nauw samen met andere partijen bij het realiseren van nieuwbouw of bij het uitvoeren van renovaties en verbouwingen. Wij stemmen het werk zo veel mogelijk af zodat de planning zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd.

Wij sturen u graag een passende offerte voor uw betonvloeren

Wilt u betonvloeren laten leggen in de regio Groningen? Neem dan zeker contact op met VBZ Grootegast. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 61 42 32. U kunt ons ook mailen op het adres info@vbz-grootegast.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk antwoord op uw vragen of een passende offerte voor uw opdracht.

Referenties

Contact opnemen

Legolaan 10
9861 AT Grootegast
0594 – 61 32 57
0594 – 61 42 32
info@vbz-grootegast.nl